2021 akinių rėmelių ir saulės akinių tendencijos

Praėjusieji metai buvo kupini išbandymų ir naujovių. Šį kartą tendencijas diktuoja ne tik garsiausi mados namai, tačiau ir visą pasaulį paveikęs COVID-19 virusas, dėl jo pasikeitę visų mūsų įpročiai, gyvenimo būdas.

Dideli akiniai: stilius ir apsauga

Būtent didelio dydžio rėmelių ir saulės akinių įvairovė mums atskleidžia, kad 2021-ųjų tendencijas paveikė pandemija. Didesni akiniai padeda ne tik uždengti ir apsaugoti mūsų akis, tačiau juos yra patogiau nešioti dėvint veidą dengiančią kaukę. Tad drąsiai eksperimentuokite ir bandykite matuotis didelius retro ar sportinio stiliaus akinius, išmėginkite oversized stiliaus akinius su veidrodiniais akinių lęšiais – tai tikrai atkreips aplinkinių dėmesį!

Apvalūs akiniai

Apvalių akinių rėmelių ir saulės akinių tendencija tikrai nėra nauja. Ši forma susilaukė populiarumo ir 2021-aisiais dėl savo universalumo – ji tinka daugeliui veido formų. Rinkdamiesi apvalius modelius nepamirškite atkreipti dėmesį į detales ir medžiagiškumą, atraskite matines metalo spalvas, o galbūt Jums tiks apvalūs akinių rėmeliai su aukštesne nosies pertvara. Išmeginkite – apvalūs rėmeliai arba saulės akiniai tikrai gali būti įdomus stiliaus akcentas!

Plonas rėmelis – Jūsų duoklė elegancijai

Metaliniai akinių rėmeliai šiuo metu išgyvena tikrą renesansą. Lengvumo pojūtis ir subtilios metalo spalvos bet kokiam įvaizdžiui suteiks elegancijos, taps vos juntamu, tačiau įvaizdį išpildančiu elementu. Išmėginkite ne tik įprasto metalo modelius, atraskite titano ar tauriaisiais metalais dengtas konstrukcijas – tai suteiks prabangos.

Geometrinės formos

Įvairiausių geometrinių formų akiniai: aštuonkampiai, šešiakampiai, kvadratiniai ir stačiakampiai – visos šios formos paryškins Jūsų veido bruožus. Išskirtinai į šią tendenciją dėmesį turėtų atkreipti tie, kurių veidas yra apvalesnės formos. Ši tendencija yra universali, tad tiks tiek laisvalaikio ar sportiniam stiliui išpildyti, tiek papildys Jūsų įvaizdį darbinių susitikimų metu. Eksperimentuokite su medžiagiškumu ir spalvomis!

Galiausiai, kad ir kokios tendencijos vyrautų, mūsų gero regėjimo ekspertai primena, kad renkantis akinius visada svarbu paisyti šių kelių pagrindinių taisyklių, kurių laikantis visuomet atrodysite stilingai:

  • modelis turi tikti Jūsų asmenybei – juk akiniai tai aksesuaras, kuris tampa neatsiejama mūsų dalimi;
  • pasirinkti akiniai turi atspindėti Jūsų gyvenimo būdą – jie turi atspindėti Jūsų mėgstamą stilių;
  • akiniai turi tikti Jūsų veido formai – apie tai, kaip pasirinkti akinius pagal veido formą skaitykite čia >>;
  • Jūsų odos atspalvis, akių ir plaukų spalva – apie tai, kaip pasirinkti akinius pagal plaukų svaplvą skaitykite čia >>.

Tikimės, kad patarimai padės Jūsų naujų akinių pasirinkimui, tad iki susitikimo VISION EXPRESS optikos salonuose!