Pavasario-vasaros saulės akinių tendencijos

Atėjęs pavasaris mus įkvepia naujoms paieškoms, energingai ieškome atradimų ir atgaivos savo įvaizdžiui. Akiniai yra vienas asmeniškiausių aksesuarų, derinamas pagal veido formą, odos bei plaukų spalvas. Šį pavasario-vasaros sezoną dizaineriai pateikia tam tikrų formų atnaujinimus, savo naują požiūrį. Kartu su VISION EXPRESS stiliaus ekspertais kviečiame atrasti Jus įkvepiančius akinių nuo saulės modelius.

# 1 Ypač dideli saulės akiniai

Oversized saulės akinių modeliai, buvo vieni iš populiariausių. Ir šiais metais, dėl savo įspūdį kuriančios jėgos ir paprasto derinimo, ši tendencija išlieka viršūnėje. Pagyvinkite savo įvaizdį su kokybiško acetato modeliais, prabangos įspūdžio suteiks neutralūs rudi ir juodi tonai.

# 2 Cateye

Katės akių formos akiniai tikriausiai visuomet išliks saulės akinių tendencijų apžvalgose. Tai daugelio moterų pamėgta forma, kuri populiari dėl savo magiškų galių pabrėžti gražiausius veido bruožus. Šį sezoną katės akinių formos akiniai nuo saulės yra siauresni, labiau kampuoti, su platesnėmis išorinėmis briaunomis.

# 3 Apvalūs akiniai nuo saulės

Retro stilius daugelį metų buvo madingas tiek drabužių, tiek aksesuarų srityje. Šiemet atkreipkite dėmesį į apvalius saulės akinius su spalvotais akinių lęšiais, išmėginkite modelius puoštus įmantriomis detalėmis.

# 4 Aviator

Lyginant su visomis kitomis tendencijomis, aviratoriaus tipo saulės akiniai gali būti laikomi amžina klasika. Šį sezoną modeliai yra pagyvinti lęšių spalvų pasirinkimu: ryškūs, pastelių tonų, veidrodiniai, skaidrių spalvų. Drąsiems ir ieškantiems išskirtinumo!

# 5 Kvadratas

Dideli ir kvadratiniai akiniai šiemet bus itin populiarūs dėl sugebėjimo formuoti veidą. Šio tipo saulės akiniai kuriamam įvaizdžiui pridės ryžto, taip pat elegancijos. Jei dar niekada nesimatavote didelių ir kvadratinių saulės akinių – pats laikas tai padaryti, nustebsite, tačiau šio tipo modelis tinka daugeliui.

# 6 Plastikiniai saulės akiniai

Skirtingų spalvų arba skaidrūs stačiakampio formos plastikiniai rėmeliai, derantys su skaidriais lęšiais – dar viena ryški tendencija. Ši forma tapo itin populiari ir matoma Instagram socialiniame tinkle. Būkite drąsūs ir atraskite: nuo dūmo raudonos iki alyvuogių žalios – kuo didesni kontrastai arba subtilus spalvų derėjimas – išsirinkite savo mėgstamiausią derinį.

# 7 Detalių gausa

Jei mėgstate blizgėti – ši tendencija kaip tik Jums! Gausiai įvairiais blizgučiais, akmenimis ir kitomis dekoracijomis puošti akiniai šį šiltąjį sezoną bus itin populiarūs. Suteikite savo įvaizdžiui žaismingumo!

# 8 Veidrodiniai akiniai nuo saulės

Remiantis GOOGLE TRENDS, saulės akiniai su veidrodiniais akinių lęšiais populiarumo viršūnėje nuo 2016 metų ir vis nenuleidžia savo pozicijų. Atraskite sodrių spalvų veidrodinius modelius, kurie bus lengvai derinami ir praturtins Jūsų kuriamą įvaizdį.

# 9 Geometrinės formos

Geometrinių formų akiniai nuo saulės – tai ne tik akių apsauga nuo UV spindulių, bet ir charakterio atspindys: mažiau ar daugiau kampuoti, galbūt apvalesni, o gal šešiakampiai ar aštuonkampiai. Akiniai kaip asmenybė – unikalūs ir išskiriantys Jus iš aplinkinių!

Istoriškai, mada dažniausiai atspindi visuomenės būklę – šie metai ne išimtis. Pavasario-vasaros sezono akinių nuo saulės tendencijos sutelktos į naujumo, išskirtinumo ir nesenstančių, klasika jau tapusių, siluetų pusiausvyrą. Šį sezoną atraskite tai, kas atskleis Jūsų vertybes ir požiūrį. Iki susitikimo VISION EXPRESS optikos salonuose!